Vauhti HFC9 Powder +10°...-4°C, 30g

Temperaturområde: alla snötyper, från slaskföre till -4 grader.

Succépulvren som representerar senaste tillgängliga fluorteknologin.

Obs! Om vallan används i temperaturområdet -3…-4 °C, krävs över 90 % fukt samt gammal snö eller konstsnö.

Temperature: +10°...-4°C
Packaging: 0.030 kg
Unit: pcs
Нет в наличии
SKU
HFC9
Специальная цена 63,20 € Обычная цена 79,00 €
VAUHTI

Бесплатная доставка по всему миру для заказов от 200€

Время доставки
Эстония - 0-3 рабочих дня
Финляндия, Швеция, Латвия, Литва - 2-4 рабочих дня
Остальные страны Европы - 4-7 рабочих дней
Швейцария, Норвегия, Великобритания - 7-10 рабочих дней
США, Канада - 10-15 рабочих дней
Подробнее о доставке...

30 дней для возврата
Читать подробнее...

Vallningsmetod 1:

Grunda med HF- eller LF-vax, anpassa efter snötyp och fuktighet. Borsta mycket noggrant med nylonborste det lager valla som kommer under pulvret. Använd sedan mässings- eller stålborste för att säkerställa ett bra borstningsresultat. Särskilt vid noll- och slaskföre är det viktigt att noga borsta grundvallan. Polera ännu sedan med nylonborste innan du applicerar pulvret.

Valla in pulvret med vallajärnet inställt på 170-180 °C. Låt skidorna svalna och sickla bort överflödigt pulver med lätta drag med en något slö sickel. Börja borsta med en stålborste, några drag i riktning mot glidytan. Avlägsna borstdammet och fortsätt borsta med en nylonborste. Om föret är sugande avslutar du med några lätta drag med stål-, mässings- eller pulverborste. Det är ytterst viktigt att du borstar upp skidans bottenstruktur fullständigt - i alla temperaturområden, men särskilt vid slask- och blidföre. Alla fluorpulver är mjuka ytbeläggningar och för att uppnå bästa möjliga nytta bör du säkerställa att det inte finns kvar för mycket på skidorna, ett tunt fluorskikt på skidans slipyta fungerar allra bäst. Kontrollera också när du borstar pulver att skidorna har svalnat helt, låt dem svalna utomhus vid behov. Om pulvret ännu känns ljumt kan det hända att borsten endast avlägsnar en del av pulvret och en del fastnar på nytt på skidan med borsten.

Vallningsmetod 2:

Applicera fluorpulvret, valla första gången in med vallajärn som ovan, låt skidorna svalna, borsta fram och tillbaka med korta drag så att borstdammet blir kvar på skidans yta. Använd vallajärnet en gång till för borstdammet. Om mängden borstdamm på skidans yta är liten tillför du ett tunt lager fluorpulver före den andra behandlingen med vallajärn. Vid en andra behandling med vallajärnet smälter pulvret lättare än vid den första, så använd snabbare rörelser. Lår skidorna svalna ordentligt och utför de avslutande borstdragen som i alternativ 1. Två behandlingar med

vallajärn säkerställer att fluorpulvret fördelas jämnt på hela glidytan. Vallningen blir även "porösare" och fukttoleransen bättre. Båda vallningsmetoderna är allmänna.

Kelialue: kaikki lumilaadut, vesikeleistä aina -4 asteeseen.

Poikkeus: kun käytetään kelialueella -3…-4⁰C, lumen on oltava vanhaa tai tykkilunta ja Kosteuden yli 90 %.

Подробная информация
Temperature+10°...-4°C
Напишите свой собственный отзыв
Написать отзыв на:Vauhti HFC9 Powder +10°...-4°C, 30g
Ваша оценка