Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Vauhti GF389 Fluoro Grip wax K15 -1°...-5°C, 45g

GF389 K15 fluor fästvalla -1…-7 ⁰C

Valla som utvecklats för ny och finkornig snö vid milt köldföre. Med denna fästvalla övervinner du de besvärliga förena vid nysnö och "violetta" temperaturer. Fästegenskaperna hos K15 är skarpa redan vid -0,5…-1 °C och tack vare den nya sammansättningen är dess glidegenskaper mycketbättre än hos tidigare violetta fästvallor. De förbättrade glidegenskaperna märker du tydligast vid -2 °C och kallare temperaturer. Du kan använda K15 på nysnö ner till -5 °C och på gammal snö ner till över -10 °C utan att vallans glidegenskaper försämras.

Ingen risk för isbildning på någon snötyp. Är som bäst i förhållanden där det är nollföre på de lägst belägna delarna av skidspåret och klart under noll på de högst belägna delarna.

Obs! K15 är med andra ord som bäst på nysnö eller finkornig snö. Vid grovkornig snö och hårda spår ( -3 °C och kallare) rekommenderar vi K18 som har utvecklats för sådana förhållanden.

Temperature: -1°...-5°C
Packaging: 0.045 kg
Unit: pcs
Нет в наличии
SKU
GF389
Special Price 12,60 € Regular Price 18,00 €
VAUHTI

Бесплатная доставка в ЕС для заказов от 200€

Время доставки
Эстония - 0-3 рабочих дня
Финляндия, Швеция, Латвия, Литва - 2-4 рабочих дня
Остальные страны Европы - 4-7 рабочих дней
Швейцария, Норвегия, Великобритания - 7-10 рабочих дней
США, Канада - 10-15 рабочих дней
Подробнее о доставке...

30 дней для возврата
Читать подробнее...

Kärnan i K-Line fästvallor utgörs av en ny råvara som reagerar ännu exaktare på temperaturer. Det innebär att risken för att vallan fryser vid nollföre är betydligt mindre än hos tidigare fästvallor. Temperaturområdet för K-Line fästvallorna är brett. Temperaturområdena har angivits separat för gammal snö och nysnö.

Förhållandet mellan fästegenskaperna hos de tre mjukaste K-Line vallorna är enligt följande: När fästet för K15 vid temperaturer som närmar sig noll grader blir osäkert, är fästet för K12 perfekt, och när fästet för K12 blir osäkert, närmar sig fästet för K9 på motsvarande sätt det optimala. Ett utmärkt val även för motionsåkare på grund av vallornas synnerligen goda fästegenskaper och breda temperaturområden.

Подробная информация
Temperature-1°...-5°C
Напишите свой собственный отзыв
Написать отзыв на:Vauhti GF389 Fluoro Grip wax K15 -1°...-5°C, 45g
Ваша оценка