Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Vauhti HFC1 Anti-Icing Liquid +1°...-2°C, 50g

hfC1 Anti-Icing +1 ... -2°C

Produkten av 100 % fluorcarbon som effektivt förhindrar isbildning på Zero vallningsfria tävlingsskidor. Produkten lämpar sig även utmärkt ovanpå klister och mjuka fästvallor vid slaskoch nollfören. Lämpar sig även för juniorskidåkare som glidvalla vid slask- och nollfören.

Packaging: 0.050 kg
Unit: pcs
Нет в наличии
SKU
HFC1
Special Price 39,20 € Regular Price 49,00 €
VAUHTI

Бесплатная доставка в ЕС для заказов от 200€

Время доставки
Эстония - 0-3 рабочих дня
Финляндия, Швеция, Латвия, Литва - 2-4 рабочих дня
Остальные страны Европы - 4-7 рабочих дней
Швейцария, Норвегия, Великобритания - 7-10 рабочих дней
США, Канада - 10-15 рабочих дней
Подробнее о доставке...

30 дней для возврата
Читать подробнее...

Användning:

Kontrollera före användning att skidans fästzon är absolut torr. Även den yta som blir under en porös fästzon måste vara torr. Produkten är 100 % olöslig i vatten, vilket betyder att den på fuktiga ytor stannar på vattenhinnan och inte fastnar ordentligt på fästzonens material. Som applicerad och fäst på torra ytor förhindrar den isbildning länge. Håll flaskan på cirka 10 centimeters avstånd och spraya ett tunt och jämnt lager Anti-Ice på skidans fästzon, utjämna vid behov med en bit tyg eller fingret. Vallan torkar snabbt på skidans yta, men låt torka cirka 5 minuter så att även fluorcarbon som absorberats djupare i skidans yta torkar och fäster helt. Du kan till och med behandla fästzonen en dag före tävlingen utan att du behöver vara rädd för att produkten fungerar sämre. En lång torktid säkerställer att produkten fastnar ordentligt på skidans yta.

Användning ovanpå fästvalla:

Spraya ett tunt och jämnt lager ovanpå den torra fästvallan, utjämna lätt med fingret. Låt torka minst 3-4 minuter. Därefter är skidorna klara att användas. Produkten försämrar inte fästegenskaperna. Ger vallningen ökad könslighet, är smutsavvisande och hindrar vallan från att isas.

Напишите свой собственный отзыв
Написать отзыв на:Vauhti HFC1 Anti-Icing Liquid +1°...-2°C, 50g
Ваша оценка