Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Vauhti GF400 Fluoro Base Grip wax, 45g

Grundvalla för K-fästvallor på grov och gammal snö. På nysnö endast när skidspåret är fast/hårt och det inte finns lös snö i spåret. Valla endast en tunn hinna vid nysnö.

K-Base är en blandning av Grundvalla Super och Blå Klister, med en tillsats av fast fluor. K-Base ger skidorna ett mycket bra och skarpt fäste. I de rätta förhållandena och rätt använt försvagar det inte glidegenskaperna hos fästvallor. När du använder K-Base som grundvalla får du perfekt fäste redan med ett mycket tunt lager ytvalla.

Packaging: 0.045 kg
Unit: pcs
Нет в наличии
SKU
GF400
Special Price 14,40 € Regular Price 18,00 €
VAUHTI

Бесплатная доставка в ЕС для заказов от 200€

Время доставки
Эстония - 0-3 рабочих дня
Финляндия, Швеция, Латвия, Литва - 2-4 рабочих дня
Остальные страны Европы - 4-7 рабочих дней
Швейцария, Норвегия, Великобритания - 7-10 рабочих дней
США, Канада - 10-15 рабочих дней
Подробнее о доставке...

30 дней для возврата
Читать подробнее...

Kärnan i K-Line fästvallor utgörs av en ny råvara som reagerar ännu exaktare på temperaturer. Det innebär att risken för att vallan fryser vid nollföre är betydligt mindre än hos tidigare fästvallor. Temperaturområdet för K-Line fästvallorna är brett. Temperaturområdena har angivits separat för gammal snö och nysnö.

Förhållandet mellan fästegenskaperna hos de tre mjukaste K-Line vallorna är enligt följande: När fästet för K15 vid temperaturer som närmar sig noll grader blir osäkert, är fästet för K12 perfekt, och när fästet för K12 blir osäkert, närmar sig fästet för K9 på motsvarande sätt det optimala. Ett utmärkt val även för motionsåkare på grund av vallornas synnerligen goda fästegenskaper och breda temperaturområden.

Напишите свой собственный отзыв
Написать отзыв на:Vauhti GF400 Fluoro Base Grip wax, 45g
Ваша оценка